چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

امام جمعه اراک گفت: حوزه های علمیه استان‌ها، باید برای موفقیت، از یک برنامه ریزی علمی و دقیق، بر اساس معیارهای دینی، قرآنی و حوزوی برخوردار باشند و الا ایجاد تشکیلات‌ و بروکراسی‌های جدید، حلال مشکلات نخواهد بود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در حاشیه جلسه شورای مدیران استانی حوزه‌های علمیه کشور، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، این گونه جلسات را برای عملیاتی شدن ایده های مطرح شده در آن، مفید دانست و اظهار داشت: امروز که روز پایانی این اجلاس بود، جلسه ای با مدیران حوزه های علمیه استان های مختلف کشور داشتیم که در این جلسه، ایده های مطروحه در این اجلاس دو روزه، جمع بندی نهایی شد.

وی در ادامه سخنان خود، گفت: شورای عالی حوزه‌ و همچنین مرکز مدیریت حوزه های علمیه باید با یک برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت و در جهت تأمین نیازهای حوزه‌های علمیه و طلاب، تلاش کنند تا اهداف مورد نظر مقام معظم رهبری، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همین طور تشیع و اهل بیت(ع)‌، در داخل و خارج از کشور، محقق شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، افزود: به همین نسبت باید تقسیم کاری با شوراهای استانی حوزه های علمیه کشور صورت گیرد و شوراهای استانی هم طبق سیاست های کلانی که قم اعلام می کند، حرکت کنند؛ یعنی بر اساس نقطه نظراتی که حوزه علمیه قم دارد و استراتژی های راهبردی که اعلام می کند، حرکت کنند تا بتوانند کارهای لازم را برنامه ریزی، ساماندهی، هدایت و مدیریت کرده و در جهت تحقق آن اهداف بر آیند.

وی اضافه کرد: بنابراین اگر بخواهیم یک مجموعه منسجم و یک منظومه مشخصی داشته باشیم، باید از حوزه علمیه قم گرفته تا استان ها، با برنامه و به صورت مشخص و هماهنگ کار شود؛ و البته بعد از آن هم بر کارها نظارت و اشراف باشد؛ همچنین حمایت های لازم به عمل آید، در این صورت می توانیم موفق باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین دری نجف آبادی گفت: به هر صورت، باید با برنامه ریزی جامع تری به این مسئله توجه شده و هر کدام از حوزه ها نیز از یک برنامه ریزی علمی و البته با معیارهای دینی، قرآنی و حوزوی برخوردار بوده و از آن پیروی کنند و الا ایجاد تشکیلات‌ها و بروکراسی های جدید، به تنهایی، حلال مشکلات نخواهد بود.

29/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha